رزا منتظمی میگفت به شاگردهاش قبل از اینکه غذای ایرانی یاد بده پیتزا پختن رو یاد میداده.
(عکس مقابل آسمان جلو اتاق این بنده کمترین است در یک خانه جدید، از آن خانه قبلیه آمدم اینجا آخه قبلی خیلی گران بود)
پیتزا غذایی است که بیش از هر غذای دیگری نسخه های مختلف داره و هر کسی با هر ذائقه ای رو جذب میکنه. پیتزا پختن دو نکته خیلی مهم داره
1- نان
2-دمای فر
اما پیتزای مجردی تنها یک ربع وقت نیاز داره تا آماده بشه. من به همه مردهای جوانی که به من ایمیل میزنند و میپرسند که چطور باید دل معشوقه ای را بدست بیاورند همیشه یک خط جواب میدهم
"برایش پیتزا درست کن"پیتزا تنها غذایی است که هر طور که آنرا درست کنید وقتی از فر بیرون میاید باز دلچسب است
طرز تهیه:به قول امام، رهبر ما آن
آشپزی است که عقل و هوش از هر بنی بشری میبرد. و به همین علت آشپزان جوان باید به
چنچنه اقتدا کنند. در آن وبلاگ روش تهیه پیتزا بر اساس خمیری که خودتان تهیه میکنید گفته شده اما ما که وقتش را نداریم نان پیتزا را میخریم.
اول گوجه کنسروی را با پیاز بپزید بعد گوشت چرخ کرده را سرخ کنید و گوجه را درون آن بریزید این مخلوط را نگه دارید تا بعد بگویم چه کنید
میگویند نان پیتزا مثل بستر است، تا گرم نشود نمیشود رویش کاری کرد! پس نان را بگذارید داخل سینی و داخل فر کمی گرمش کنید (عکس نان) . گرم که شد بیاورید بیرون و رویش سس بمالید. و همینطور سالامی و سوسیس و فلفل پاپریکا و قارچ را روی نان بریزید. کل نان را با پنیر رنده شده مازارلا بپوشانید (حواستان باشد هول نزنید از گشنگی و پر پنیر نکنید قضیه را، کیک که درست نمیکنیم)
دمای فر باید چهارصد و بیست و پنج درجه فارنهایت یا حدود دویست و بیست درجه سانتیگراد باشد. اول فر را گرم کنید. بهترین محل برای پیتزا طبقه وسط است اما اگر فرتان مثل ما وسط ندارد (یعنی تعداد طبقاتش زوج است) آنرا روی طبقه پایین تر بگذارید. هر چه نانتان کلفت تر باشد باید پیتزا را پایینتر بگذارید تا نانش بپزد. از سینی پیتزا بهتر است استفاده کنید اما نکردید هم نکردید.
بعد از هشت تا ده دقیقه مثل قحطی زده ها به اجاق حمله کرده و پیتزا را بخورید.
پینوشت:حالا پاشو ظرفا رو بشور
عکسها:
نان سس مالی شده، سس را به دورها هم بمالید
پیتزا قبل از تدفین زیر پنیر
یک جوان پنیر ندیده در حال تبخ کیک
یاد پیتزاهای ایران بخیر
Labels: آشپزی
متاسفانه هیچ کدام از صاحبنظران فلسفه آشپزی مجردی سنگ پیتزا رو در این آشپزی نمیارن
آشپزی مجردی یک شرط داره و اونهم اینکه هر بار غذا درست کردن باید کمتر از 20 دقیقه وقت بگیره
ولی ممنون از راهنماییت جالب و زیباگل بود
این پیتزا مخصوص همین ناحیه است و باید تشریف بیارین همینجا تا طبخ کنیم
توی کالیفرنیا که کسی پیتزا نمیخوره بیشتر ملت تو کار شیشلیک اند
اگر با دوستان تشریف آوردید اتاق مشرف به ابرها مال شما
:D
... http://www.review2.blogfa.com
hokme kasi ke dar khaneye mojaradiash fer nadarad va faghat yek gaze char shole ke yekish ham kar nemikonad darad,be ezafeye yek adad microfer ke az avalin nasle microferha ast gomanam, ke daraje maraje ham nadarad va faghat timer darad, baraye tahieye yek pizza ba in sheklo shamayek ke neshan dadi dar aksha va aghlo hoosheman ra bordi chist???
mazerat ke soal kami toolani va pichide shod.
ba tashakor.
yek adad yoghurt
برای دستور پیتزا که زحمت کشیدی دستت درد نکنه
اینی که تو می پزی، حتمن خوش مزه میشه
ولی قربانت من ایران میرم اصلن دلم نمیخاد پیتزا بخورم"بآآآآآآآآآآآ" حالم بد میشه;)
سلام به همه بچه های تیم برسانید
لطف داری
این پیتزا خیلی خوشمزه ایت سعی کن درست کنی در این ماه مبارک برای افطار بچه ها
فکر کنم تنها چاره شما "توکل" باشه
وگرنه من هیچ راهی به ذهنم نمیرسه که بتونی توی اون اجاق پیتزا بپزی
من که میگم اونورا رو ول کن بیا همینجاها زندگی کن
حیف که پیتزا دوست نداری وگرنه ایران با هم میرفتیم یک پیتزایی میزدیم
من هنوز در مرخصی ام. ولی غذا که باید بخورم نه؟
این پیتزا ارزانتره. از طرفی مزه اش هم "هوس" بیشتری بر می انگیزد و برای زوجهای جوان خیلی مناسب است
از یک اختراع قدیمی بشر استفاده من، فوت!!!!
. آخه مرد خسابی این چه پیتزا پختنی بود که سفارشش دادی
. منهم مخرد بودم اما نه به این مجردی ......
. آنلاین کمتر بیا. برو کورس آشمزی . به امید غذاهای بهتر
by the way if u dont mind i attached your link to ma blog as a new friend who knows how to make a mojaradi pizza !
در ضمن با این پیتزا چرب و چیلی دور بر شیکم سیکس پک روهم خظ بکش
:)
بایرام
گرتو بهتر میپزی بستان بپز
I don't mind you are added to this list as well
dadash oza khite, hameie honaara ro faleiee roo kon ke har aaaan momkene betorshim!
Goftam ke,
man modatie zadam too kare single Pack!!!!
حق با شماست گویی پیتزا خود عشق است
امیدوارم هرگز آشپزی را کنار نگذارید!
موفق باشید
بعضی اوقات میپزم ..... و احیانا به حریف کمک میکنم.شایذ بهتر باشد چند دفعه ای بروید پیتزا های ایتالیایی را ببینید و بخورید تا حساب کار دستتان بیاید
البته موفق باشید بی پیتزا یا با پیتزا
ای کارد بخوره تو اون شکمت (البته با اجازه)
آخه نمی گی 2 تا جوون مجرد می آیند این وب لاگ رو می خونن گشنون هست پول ندارن وقت ندارن به راه خلاف کشیده می شوند.
ارسلان
منیژه
ولي سياه جان جدي يه تايمي بذار تمام غذاهايي رو كه بلدي بعدن كه اومدي چاپ كن به عنوان غذاهاي دانشجويي بعد ميبيني كه ميرسه به چاپ چهلم و پنجاهم و تو هم پولدار ميشي يهويي!!(اين آخريه يه كم هندونه گذاشتن بود)
انشاالله عروسیتون جبران کنم
لطف دارید
انشاالله تشریف بیاورید با خانواده در خدمتتان باشیم
پیتزای من حرف نداره باید بیای خودت ببینی
اونوقت دیگه حرف از پیتزای ایتالیایی نمیزنی
خیلی لطف داری
انشاالله در خدمتت یک دمی به باده بزنیم دوتایی
خیلی حال کردم
این حرکتها پرستیدنیه
وبلاگ صاحب خشکشویی هم لطف دارند
من هم بلد نیستم قرمه سبزی بپزم
به محض اینکه کتاب در اومد خبرتون میکنم
پیتزا باید با عشق پخته بشه
و لذیذ میشه
محبت کردین
poste jadid ham roo chesham, montaha post e jadid niaz be zogh e zibayee shenasane dare ke man felan zogham ro az dast dade am
maa zire sayatoonim, felan poole safar nist hamine ke inja neshastim dar faraghe vatan sher haye hemasi misorayeem